Айрън дог слотове

 

Айрън Дог е една сравнителон нова компания под шапката на 1х2 гейминг. Всичко звучи малко странно за хора, които не са запознати или четат такава материя за първи път. Слотовете и техния свят на многообразие и вариативност учудва всеки ден.

Запознах се с част от екипа на това студио в Малта, на конференция през ноември 2018. Това беше една група от усмихнати и позитивни млади хора с черни тениски и на гърба надпис “Айрън Дог”. Създаваха впечатление на една напушена банда, която е дошла да се забавлява в столицата на хазарта в Европа. Но сред като си поговорех с тях на следващия ден, напълно промених мнението си.

Компанията е създадена 2017 година в Англия, град Хоув. Имах честта да поиграя и на техните слотове. Бях и съм още впечатлен, докато пиша тези редове. Просто си личи кога едно нещо, една идея, един проект тръгва като мощна ракета към нови висини. Заявавя си лидерска позиция и се прави повече от най-доброто.

Ще се опитам да ви кажа кои точно неща и аспекти ми направиха силно впечатление в Айрън Дог:

  • Скретч игри – всички знаем, че моментни игри на късмета са бърз шанс за печалба, особено когато говорим за великорепна анимация.
  • Официалин сайт – повечето от игрите имат дело версии на китайски, японски и корейски. Ще ви кажа нещо важно. Азия и особено страните, които изброих са царе и изобретатели на световната анимация. Това е и целта на студиото, да пробие и да се наложи на най-динамичния пазар за залагане, казино и слотове.
  • Графики, дизайн и сърце– казвам сърце, защото тези хора го влагат и ще го влагат във всичко, които правят. Имате право да не ми вярвате от пръв прочит на статията, но си струва да намерите демо версия на тяхна игра и да се уверите в думите ми.

Мнение от маниака на слотове: това студио определено ме впечатли с името “желязно куче”. Впечатлха ми хората, които работят тях. Допаднаха ми идеите и креативността. За другото сте вие на ход.

 

Author: nedson

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *