Ендорфина слотове

 

Много е приятно когато седнеш да пишеш статия, за която си се подготвял от поне една година. Ще започна от хормана на щастието – етдорфин. Този хормон ни кара да се чувстваме, добре, здрави, да не изпитваме болка и да ни носи радост всичко, което се слумва около нас. Това е хормонът, без който нашето съществуване е немислимо. Той се произвежда от хипофизната жлеза при тежки физически натоварвания и когато получаваме оргазъм.

Не, статията няма да има сексуална ориентация. В света на онлайн залаганията и казинат, всяка фирма има верую, кредо и мотив. Имената не са избрани просто така, за да има разлика с останалите фирми. Ако не избереш и не застанеш зад силно и умно избрано име, ти си обречен. Обречен е бизнеса ти и бъдещите ти планове за утвъждаване и развитие. Името Ендорфина определено има много голямо въздействие, съдейки от тълпите хора, които се спират на щанда на компанията на всички големи конференции.

Нека да внеса малко яснота и да вдигна завесите. Много е трудно една нова фирма за произвеждане на машинки да се наложи сред имена като ЕГТ, Нетент, Майкрогаминг, Новоматик, 1х2 гейминг, Ред Тайгър, Хабанеро, Игдразил и още много “лъвове”. Копцепцията за успеха трябва да е предварително програмирана.

Ще ви кажа как и точно по кои показатели ме впечатлиха слотовете на Ендорфина:

  • имена на машинките – “Табу” , ” Сатоши Сикрет”, “Слото Моджи”, “Малката Панда”, “Оригами” и др Не е за пропускане факта оригиналност. Дори самото име те кара да разбереш какво се крие за него.
  • графиките – напомнят на най-добрите японски анимации. Влизаш в един спокоен и много красив цвят. Всичко е така изпипано и направено, че да не ти си натрапва цялостната визия.
  • партньори – платформи и фирми, които работят с тях. Самите имена ще говорят повече от моето повествование. Започвам да изреждам: europe-bet.com, isoftbet, slotegator, Easit, EveryMatrix, Betconstruct, Softgamings и IGP. Това е повече от признание и имидж.
  • музика – заредете някоя тяхна машинка и пуснете на автоматични врътки. Затворете очите си и слушайте. Това е много добър експеримнт, който аз съм правил в много наземни казина и зали. Най-добре звучащите и “пеещи” слотове са най-посещаеми, играни и има публика около тях-винаги.
  • сайтът на компанията – представете си, че влизате в един шикозен ресторант или бар. Сякаш звучи една приятна музика и ви е едно леко на душата-щадтливи сте. Усмивките са на всяка стъпка от вашето изучаване на Ендорфина.

Финални думи: това са моите любимци. Те и Игдразил са едни криативни чудеса. Израбтват нови игри и разтърсват спокойния свят на гигантите. Почувствайте това, което ме впечатли в техните машинки. Успех!

 

Author: nedson

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *