Игдразил слотове

 

 

Това има сигурно ще ви уплаши, след като го прочетете в заглавието. Звучи малко ужасяващо, но е на една от най-добрите компании за производство на онлайн слжт игри. Северните народи имат голям афинитет към направата и налагането на нетрадиционни машинки. Някак си те изпреварват времето и са един вид пророрчески крачки по пътя на прогреса.

Ще се запитате защо звуча толкова философски. Ами, защото тук нестандартния подход е много застъпен и това ме радва. Има отличаване и разграничаване от комерсиалния продукт. Някак си говорим за един модел, за една линия, която сама по себе си е уникална.

Ще се опитам да отлича машинките по няколко критерия, които моето око забеляза:

  • велики имена на слотките – Dark Joker Rizes, Reef Run, Cyrus the Vyrus, Joker Million and Holmes and the stolen stones. Има заигравка с крайния потребител, още преди да е завъртял спиновете. Браво, много умен и провокативен ход. Хубавото име е като доброто заглавие на филм или мега, музикален хит.
  • цветова феерия– тук работата и аплдисментите са за аниматори, дизайнери и художници. Определено креативния отдел е на топ ниво.
  • една специална игра – Дабъл Драгонс или двойните дракони. Преди да забравите цялата тази инхормация, отидете на официалния сайт на компанията и поиграйте тестово на тази игра. Лечно аз играх първия път 4 часа.
  • един бърз и динамичен успех – компанията съществува от 2013 на пазара, а вече всички я знаят като един голям и силен играч на пазара.
  • къде има офиси компанията ? – Полша, Малта, Швеция, Гибралтар. Аз съм чувал само хубави неща за шведския и малтийския офиси. Шведският офис е главния.
  • посетете официялния им сайт тук.

Мнение от специалиста: Игдразил са фирма отскоро на пазара, но се налагат с иновативния си дух и смели, дизайнерски решения. Швеция е давала и ще дава нови отклития и играчи на пазара за слот и казино онлайн.

Author: nedson

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *