Winbet виртуални спортове

Предлагането на виртуални спортове не е нещо много лесно или иначе казано, всеки букмейкър да може да добавя на сайта си неограничен брой виртулни спортова от различни фирми доставчици. Самият сайт, продукт на дадената заложна къща трябва да има функционалност и технически параметри да приема и за могат да се интергрират въпросните виртуални спортове.

Когато влезете на сайта на Уинбет ще видите, че те предлагат два вида такива спортове: виртуални и виртуални +. Фирмата е преценила, че предлагането от Бетрадар не отговаря на техните критерии и са добавили на сайта си и допълнителна версия за виртуални, спортни наслаждения.

Както добре знаем всички виртуалните спортове и залагането на тях не се различават по нищо от нормелните такива. Тук голямата разлика е фактора време и графиките. Реално имаме компютърен продукт, на койта залагаме за кратко време и бърз изход от нашето бетване. Някой би го нарекъл “внезапна смърт” и би бил прав.

Да разгледаме двата вида виртулки на Уинбет. Ще стартирам с просто “виртуални спортове”.

  • имаме крайно семло предлагане – футбол, тенис, баскетбол, коне и хрътки. Такава е оферта от Бетрадар. Т.е. да поясня за незнаещите, когато един букмейкър ползва коефициенти от този световен лидер, те дават “фийд” и за виртуални спортове.
  • видове залози – единични и множествени. Искам да направя важно уточнение, че тук не можете да комбинирате залози от виртуални и виртуални + спортове. Така е нагласена системата.
  • прилики и разлики – тук ще внеса уточнение. Ще разгледам вилтуалните спортове при различните букмейкъри представени и присъстващи на моя сайт. Понякога един спорт повече като предлагане или дребна функционалност, привличат вниманието на крайния потребител.
  • минимален и максимален залог – тук основния мотив е тръпката. Не вярвам някой от вас да тръгне да залага 500лв. или 1000лв. на едно събитие или на някой по-висок коефициент.

Да разгледаме и секцията виртуални + спортове :

  • малко по-голямо предлагане –  в тази секция имаме като добавка : бадминтон, състезания с коли, тенис на маса. Само ще отбележа, че тенис на маса е един от най.залаганите спортове на живо при един от най-големите световни букмейкъри.
  • графика и качество –  още от пръв поглед се вижда, че тези игри са направени много прафесионално и изглеждат с много по-добър търговски вид. Ако ви карат да избирате, определено ще се насочите към игрите на Кайрън, а не тези на Бетрадар.
  • рискове от големи загуби– внимавайте, когато залагате на виртуални спортове. Всичко ви се струва невинно, но именна поради бързия изход на събитията и малко детски и игрив начин на залагане може да ви подведе.

Мнение от специалиста: виртуалните игри са една нова реалност. Просто си предсатвете, че за 2-3 минути желаете да изиграете едни 50лв, а няма мач, няма тенис, няма баскетбол, просто няма събитие, което да е алтернатива или интерес за вас. Естествено, че ще предпочетете виртуалните спортове. Но внимавайте, те са като масите на покер с високи залози. За мен тези секции при букмекйрите носят удоволствие, дано и при вас да е така и да не доведе до пристрастяване.

Author: nedson

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *