Телефонен съпорт

 

Продължавайки в тази поредица, дойде времето да засегнем и най-лесния начин за свързване със съпорта. След като използваме телефона си най-често и за почти всичко е необходимо и нормално да се свързваме и по дадена линия с отдел за Обслужване на клиенти. Много малки букмейкъри нямат телефонен и чат съпорт, а дават само своите имейл адреси. Не ги упреквам, този пазар е крайно конкурентен и всеки търси начин да оцелее и да просъществува до следващия месец.

Много често в чата можете да оставите заявка за обратно прозвъняване. Също и при регистрацията си го имате като опция в 1хбет. Руснаците искат и са го измислили да са в максимално удобство и на разположение на крайния клиенти и играч. Аз лично много рядко съм звънял на съпорта. Просто не ми се е налагало. Всички критерии или изисквания на заложната къща съм ги покривал или изпълнявал по чат или по имейл. Всеки може да избере начин за свързване със съпорта, но накрая се стига до изпращане или потвърждаване на информация по имейл.

Ще маркирам основните моменти, когато избираме да звънне на съпорта:

  • верификационни обаждания – всеки букмейкър има правото си от гледна точка на сигурност да ви проведе телефонен или скайп разговор. Тоа е международен старндарт, който изпозват и са въвели 100% от букмейкърите.
  • промоционално обаждане – запознават ви по телефона с последните бонуси или оферти. Ако тези предложения са много добри, вие може да депозирате и да вземете бонус, докато говорите с оператор. Това е твърде агресивна маркетинг стратегия.
  • вие може да звъннете за : да ви бъде провере залог, баланс, състояние на теглене, статук на сметка. Всяка една дейност свързана с вашия акаунт е в компетенциите на съпорта. Има и хора, които прекаляват с обажданията си за щяло и нещяло.
  • обаждане от букмейкъра за блокирана сметка – тук може някое трето лице да ви е хакнало сметката или да сте блокиран за съмнитена дейност/игра. Да речем повтарящи се залози на уредени мачове. За да ви отблокират сметката, ще ви искат допълнителни, верификационни документи.
  • позвънявяне по случай рожден ден – това се случва много рядко, но е жест на добра воля от заложната къща.

Мнение от специалиста: не прекалявайте с обяжданията си по телефона. Вие сте клиенти, но рискувате да досадите. Аз лично предпочтам да използвам чат или имейт, като средство за свързване със съпорта. Вие сте интелигенти хора и можете сами да напраите избора си как, кога и по какъв начин да се свържете с Отдела за обслужване на клиенти.

Rate this post

Author: nedson

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *