Форумен съпорт

Гледайки една от най-новите рубрики в моя блог се чудех каква секция и липсва. Парадоксът винаги е,че отговора на най-големите загадки е точно пред очите ни. И то е толкова близо, че когато го открием ни иде да си плеснем един шамар. Всичко това разбирасе е метафорично.

Както знаете форума в древна Гърция и Рим е било мястото, където са се събилари граждани, политици, филисифи и други мислители, за да спорят, разискват, помагат или да споделят своите грледни точки за наболели събития. Във форумите са се раждали истини, стигало се е до боеве, кръвопролитя, но е и те са били едни от най-интересните и посещавани места в централните части на градовете.

Малко ще ви се стори странно, че пиша за помощ във форум. Там няма назначен служител от даден букмейкър, освен ако не говорим за Афилиейт мениджър, който отговаря за определени оплаквания или има за цел да представи компанията си в добра светлина. Форумът е перфектоно място за любопинтите, четящите и жадни за информация хора.

Ще ви поясня в няколко точки, защото съпорта във форума е супер важен за мен, а и за вас:

  • има винаги верен отговор – много хора преди нас са се сблъскали да речем с верификационния процес при даден букмейкър. Ако сте чели тази тема и сте се запознали обстойно, най-малкото ще знаете какво и как де представите пред съпорта на дадената заложна къща.
  • питайте, питайте и пак питайте – въпросити, дори и глупави на моменти могат да са ви полезни за настоящи и бъдещи проблеми.
  • колкото и да сте умни и запознати, винаги има по-умни от вас – това е „гъдела“ да посещаващ всеки един специализират форум ежедневно. Ако намериш сродни души още по-хубаво.
  • добрата реклама в даден форум– тя може да изстреля към върха всеки един букмейкър. Писаното слово все още е най-голиемия мотиватор.
  • не знаете коефициенти и пазари за специфичен спорт – винаги във форума има някой, който е минал по този път преди вас.

Мнение от специлиста: ако не знаете добри форуми за залагане, пишете ми във формата за контакти на сайта и ще ви съдействам своевременно.  Добрият спортен форум е като добрата книга или добрия учител- винаге са ни от полза и ни изненадват с нещо ново. Изненадайте се сами, като откриети подходящия форум за вас или като прочетете още няколко статии за видовете съпорт в моя блог.

4.2/5 - (4 votes)

Author: nedson

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *