Имейл съпорт

 

Продължавам поредицата от статии за съпорта и начините, по които можем да се свържем с тях. Самото свързване звучи като малко шпионски филм. Така или иначе трябва да направим връзка. Можем да кажем и да контактнем хората, които са назначени там, за да ни окажат помощ. А ние определено като клиенти на даден букмейкър имаме много често нужда от съдействие.

За мен имейла е най-директния метод за контакт със съпорта. Проблема е,че отговарят бавно понякога, но и те са хора и са затрупани с писма. А и имейла не е питане в чата за едно или няколко неща. Най-често използваме писмата за големи проблеми, прикачваме документи или търсим съдействие за големи проблеми с тегления, депозити или бонуси. А и най-важното е, че имейла може да се разпечата и да се ползва като доказателствена част, ако предявим иск към букмейкъра пред Държавна комисия по хазарта.

Ще дам контакти на различни букмейкъри и как те се справят по имейл с нашите/моите проблеми:

  • Палмсбет имейл съпорт – попълвате контактна форва на сайта и до 24 часа получавате отговор от отдел съпорт на Палмсбет. Досега съм бил приятно изненадан от бързите и професионални отговори. Може би нямат още клиентската база на своите конкуренти, а може би въвеждат нови стандарти на работа.
  • Уинбет имейл съпортsupport@winbet-bg.com. Този букмейкър има най-добрият съпрот естествено след бет365. Имат високи стандарти на работа и обслужване на клиентите си. Не пишат безумни имейли, а гледат да са в помощ на клиентите си.
  • Ефбет имейл съпорт – support@efbet.com Това е най-старият онлайн букмейкър у нас. Но аз не съм доволен от техните услуги. Нито по чат, нито по имейл. Има един вид отношение “прехвърляне на топката”. Всеки те праща при някой друг, пишеш имейли , на които може и да не ти отговарят. Говоря и за афилиейт програмата им. Ако си скриеш главата в пясъка, не означава, че проблема е решен и ще се изпари.
  • 1хбет имейл съпортinfo-bg@1xbet.com Руснаците се привърнаха в световен лидер за 5 години. Бавно и методично те спечелиха доверието на хората в България и по света. Даже от няколко месеца са и спонсори на серия А. Гледаме и рекламите им в Испания и Англия. Аплодисменти за спечелването на пазарен дял по много красив и агресивен начин. Относно съпорта им по имей, мога да кажа само суперлативи. Помощта е коректна, адекватна и бърза. Дават ви отговори на въпросите и искат да ви окажат максимално съдействие.

Мнение от специалиста: има и букмейкъри, които отговарят само и единствено по имейл. Това са малки заложни къщи, които нямат възможност да наемат голям екип от хора, за да могат да отговарят на запитвания по чат. Винаги, когато изпратите имейл, след това уведомете съпорта или съответния отдел, за да не бъдете забравени или претупани.

Author: nedson

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *