ЕГТ слотове

 

В тази секция ще разгледам машинките на различвине топ доставчици. Хубаво е преди да започнете да играете на гамата от различни машинки, да знаете какво може да очаквате. Де сте запознати в кой букмейкър са представени и колко може да спечелите. Не искам да се чувствате излъгани още перди да сте започнали реалната игра. Колкото по-заподнати сте, ще ви е по-лесно и приятно да се ориентирате в стева на ЕГТ. Вселената е много красива, когато разбереш смисъла, спектъра и красотата на различните машинки.

Какво трябва да знаети преди да започнете игра на слотовете на ЕГТ:

 • всички машинки онлайн са представени в залите на Уинбет, Ефбет и другите вериги- преведено на чист език от наземно казино прехода онлайн би бил лесен.
 • Процент на изплащане ( 97% – 98%) – това означава, че на 100лв. завъртания машинката ви връща 98лв.
 • деноминация (ниво)- това е нивото на залагане на различните машнинки. Не трябва да се играя на най-ниско или на най-високо ниво. Намерете златната среда. Големи победи не се постигат с няколко завъртания.
 • колко линии – това са линиите, които ви давам печалба. Най-много са играни машинките на 15 и 20 линии. И като умножите залог на линия получавате целия залог да едно завъртане. Може максимален залог да е 4 или 40 лв.
 • машинки,които играят за специални джакпоти – тук трябва да имата голям джоб и портфейл. Може да загубите от няколко хиляди до 100 000лв. и повече, докато падне заветния джакпот.

Да обърнем поглед към най-известните слотки от колекцията на ЕГТ:

 • игри с плодчета– 40 супер хот, 20 супер хот, Бърннг хот, Флейминг Хот и Ултимет хот. Говорим за жега и много, много цветове и плодове.
 • Многолинейни – игри с 15, 20 и 25 линии с допълнителни нива. Говорим за бонус нива. Тук имената са следните : Екшън Мъни, Сикрет оф Алхеми, Крийзи Бъгс2, Фрог Стори( моята любима игра с три жокера жаби и ред други изненади).
 • карти – традиционните покер ротативки от 90-те. Много ми бяха любими този тип игри.
 • лотария – нявсакъде в Европа и света е модерна именно тази тема. Бинго, Лото, Кено 5 от 35- ЕГТ са се погрижли добре и за този сегмент.
 • Маса – идват рулетките.  Трябва да отдадем нужното внимание и уважение на една от най-древните хазартни игри. Виртуална рулетка, евпопийска рулетка + Лъки Съркъл( щастливия кръг).
 • слотове с екстра линии– това са ротативки за шампиони с над 20 линии и много големи залози. Ето и най-познатите имена: Мечтата на Пепеляшка, Историята на Алексадър(велика игра, препоръчвам я горещо), 100 котки, Синьото сърце( наименована на едноименния диамант), Магелан, Битката на Амазинките и Египитско Небе. Все приятни и много познати имена. Тези игри ги препоръчвам, когато имате голяма банка или натрупани много знания.
 • слотове със зарове – много луди игри. Лично на мен ми се завива свят като гледам толкова цифри и зарове.

Последни думи: без съмнение игрите на ЕГТ са на световно ниво. Опитайте ги и се върнете да споделите мнение от цялостното изживяване.

Author: nedson

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *