Мобилни

 

Това е новата версия и категория за мобилни бонуси и залози. Всеки един букмейкър е наясно, че в близките 5-10 години над 90% от целия обем на залози ще бъде през мобилни устройтва и таблети. Самото включване на компютра и седене на стол, за много хора вече е една досадно и отсаряла процедура. Съвсем различно изглежда, докато си в леглото или на заведение, да направиш залог или да повъртиш малко слот машинки, защо не и да заложищ на любимото число на рулетка. Всако едно нещо, което прави живота ни по-лесен, ще бъде и топ избор в близко и далечно бъдеще. Мобилните залози и приложения ни завладяват.

От наличнит тук букмейкъри , най-добрите приложения и апликации има Ефбет. Те са най-стари на пазара, като изключваме бет365, които още не са представени при нас. Надяваме се в близко бъдеще да имаме честта и удоволствието да пишем ревюта и за тях. Тънкостта при мобилните приложения е да са запази функционалността и красотата на оригинаната -дестоп версия. Тук е момента да поздравим всички програмисти, девелопъри и дизайнери, които се трудят денонощно, за да можем – ние , крайните потребители да правим всичко с лекота.

Лично аз обожавам да играя слотки на апликация или мобилна версия. Тук ще отворя скоба, че Уинбет няман все още приложение. Това води до доста бавна игра и зареждане на машинките. При Палмсбет, проблема с бавното зареждане е  и при десктоп версията. 1хбет са една от компаниите, които работят по нововъведения непрекъснато и мога да кажа само добри думи за тях.

Целта на тази образователна рубрика е да ви запознае с функционалностите на мобилните версии на различните букмейкъри, представени в моя блог. Може да сте изправени пред избора да се чудите кой сайт да предпочетете и именно такъв тип статия да наклони в дадена посока. При положение, че 8 от 10 залога се правят от мобилни телефони, избора е нужно да е доста прецизен.

Заключение от залагащият: тук ще се постарая да дам своите насоки и личен опит, за да съм ви максимално полезен. Също така за събитие на живо, ако тръгнете да залагате през мобилно устройство, може да се получи и допълнително забавяне.