Виртуални спортове

 

 

Много е любопитен факта, че виртуалните спортове стават все по-популярни при залагащите, независимо дали товорим за онлайн дейности или за залагане на малки суми в даден спортен шоп или на български пункт. Всеки от вас е виждал или правил залози на виртуални хрътки, коне или футбол. Който е по-тесен специалист, ще предпочете и залагания на тенис и баскетбол. Даже в поседните няколко месеце набира популярност и залагането на ММА, всички видове бойни спортове и бокс.

Нямаше да пиша с такъв плам тази статия, ако не съм бил пряк свидетел на залаганията на такива спортове. Като трейдър лично съм примел залози -единични и множествени, които включват единствено и само бетове на виртуални спортове. Това означава, че една мода се превръща в тренд. Т.е. вие имате едни 5 минути и 200лв, не ви се чакат 90 минути за футболен мач или специален турнир за надбягване с хрътки или коне.

Какви са предимствата на виртуалните залози:

  • бързо, лесно и удобно – нещата се случват за нула време. Имате да речем виртуален , футболен мач. Той се играе за две минути , коефициентите са високи, тръпката е голяма. Знаем всички, че именно тръпката води всеки залагащ. Колкото по-голяма е тръпката, толкова по-голямо е удоволствието.
  • големи коефициенти – ще ви дам бърз пример за футолен мач. Да речем точен резултат пазара е няколко пъти по-висок от нормална среща. Високият кофициент винаги е  притегателна сила за масата от залагащи хора.
  • високи залози – кой не би приел висок бет на такъв вид спорт? Тук залагате на електронна игра, няма как да има съмнение за манипулация.
  • забавление – лично аз съм слагал минимални бетове на хрътки, коне и футбол, за да тествам как работи системата. Също така, за да проверя графиките и тръпката, заради която има хора, които бетват само на това.

Тази рубрика ще има за цел да ви запознае с различните виртуалки про букмейкърите представени на този сайт. Говорим за Ефбет, Уинбет, 1хбет и Палмсбет и респективно тяхните виртуални секции. Не бъркайте с електронни спортове. По-напред във времето ще има и такава секция. Можете да попаднете на парадокс в един букмейкър да има две или три секции за виртуални спортове. Това е така, защото да речем Бетрадар има виртуални спортове ,но те не са толкова добри, колкото при другите доставчици. Вече е моделно да се залага на баскетбол, ММА, мотолни спортове – ако щете има конни,виртуни състезания и отдолу се върти рулетка със състезателните номера на жокеите. Има вече и отделни терминали в Западна Европа за приемане на бетова само на виртуални спортове.

Мнение от специалиста: виртуалната реалност и залозите свързани с нея набират голяма сила и скорост. И тук не говорем за залагания от млади хора, те набират популялност и сред възрастните пунтъри. Представете си така, все едно всеки букмейкър е един голям магазин и вие желаете да има голямо разнообразие. Колкото повече разнообразие имате, толкова повече бетове ще получавате от своите редовни и нови клиенти.

4.6/5 - (5 votes)

Author: nedson

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *