Palmsbet виртуални спортове

 

Палмсбет е най-новият играч на българския онлайн пазар за електронни залагания. Те стартираха юли миналата година и имат да правят гигантски крачки, за да наваксат преднината на Ефбет и Уитбет. Мога да кажа, че засега се справят добре с този амбициозен план. Средата е много конкурентна и трябва да предлагаш добър продукт, за да останеш на повърхността и да задържиш клиентския интерес.

Дори и виртуалните спортове са поле за изява и конкуренция на различнита заложни къщи. Много е важно, както ви споменах в предни постове, дали и колко е бърза тази секция през мобилни устройства. При Палмсбет има лагване или забавяне. Не ги съдете остро, те са нов играч на нашия пазар.

Ще обобщя в няколко подточки кавов е моето мнение за виртуалните спортове в този букмейкър:

  • слабичко предлагане – на фона на конкурентите, тук нещата са доста бегли и семпли.
  • спортно/виртуално предлагане – тук наблюдаваме основните спортове – футбол, тенис, баскетбол, мотрни спортови, коне и хрътки.
  • изглед и дизайн – самата визия стои като на сайт от началото на нашето хилядолетие. Девелопърите и програмистите имат доста ощ какво да направят. С такъв дизайн всеки един играч би отишъл автоматично в Уинбет, Ефбет или 1хбет.
  • мобилна версия на виртуани спортове – пак е много бавна. Всеки един клиент иска да влезна бързо, да депозира, да заложи и да излезне, а не да чака 100 часа да му зареди каквото и да било на сайта на Палмсбет.

Мнение от специалиста: ревюто ми за тази секция е много кратко, тъй като тя ме разочарова с предлагането си. За пример в Уинбет има две секции за спортни игри, Ефбет всичко се случва бързо и на десктоп и на мобилна версия. Някак си Палмсбет неглижират този артикул от бетинг асортимента си. Това не е коректно. Както не е редно и да се осланяш на продукт от Бетрадар, при положение, че има много в пъти по-добри доставчици на виртуални спортове за казино и бетинг платформи. Мнението ми не е позитивно, но няма как да си кривя душата.

 

 

Author: nedson

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *