Efbet мобилни бонуси

 

 

Ефбет е определено най-големият български букмейкър. Говорим за история от над 10 години в сферата на залозите през интернет. Похвален е фактът, че те първо взеха малтийски лиценз, което им позволява да приемат и международни играчи и залози. Винаги е добре, който и да е букмекър да държи много лицинзи. Има случай, когато дадена заложна къще печели в територии, където не е предполагала, много повече от заложените суми.

Ефбет са за похвала, тъй като от българските букмейкъри имат най-бързи мобина версия и апликация. Лично аз съм виждал много често мои познати да играят през апликацията на бет365 и ефбет. Има критерии, по които Ефбет наподобява и догонва световния лидер-бет365.

Да погледнем какви добри практики и модели има този букмекър, когато го отворим на мобилна версия:

  • поразителна прилика с бет365– това е видно и с невъоръжено око. Цветовете са различни, но менютата и цялата подредба е взета от букмекйр от Стоук-от-Трент. няма лошо, те пък взеха същата версия от преди на БиУин.
  • бърза и лесна апликация– лично аз помна поне 4 подобрения на апликацията на Ефбет. Браво, не така стоят нещата при конкурентите им от Уинбет и Палмсбет.
  • реклама на мобилното приложение – всеки от вас е виждал завладяващите реклами на този букмейкър в метрото и по телевицията. Набляга се на мобилното приложение, защото това е бъдещето и от заожната къща не би трябвало да се притесняват към момента за този си продукт.
  • мобилни бонуси и залози – залозита на мобилна версия и десктоп са си 100% до 200лв. При залозите често има проблем, че когато бетвате на нормална ставка, залогя отива до трейдър и той ви дава по-ниска цена. Този проблем е анонсиран много пъти и се надявам скоро да бъде оправен и решен.
  • депозити и тегления – любимите ми Скрил и Нетелън присъстват тук от самото създаване на букмейкъра и уледняват много всички играчи и афилиейти.

Мнение от специалиста: Ефбет в мобилната си версия и вариативност, определено заслужава вашето внимание. Пропуснат да отбележа, че ако имате пари в акаунта си може да гладети мачовете от Серия А и НБА. Браво на Ефет за това нововъведение.

Author: nedson

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *