Bet365 виртуални спортове

Бет365 е лидер в онлайн залаганията. Това няма никакъв спор. Виртуалните спортове присъстват и ще присъстват трайно в този блог. Не съм спирал да изразявам възхищението си от въвежднето на този тип залози. Без съмнение новатори в тази област са англичаните , а в нашия случай -бет365.

Най-доброто при залагане на виртуален футбол е, че в рамките на 3 минути вашият залог ще бъде сетнат/решен. Сами знаем при един реален мач какво се случва. Там е важно дали залога е напревин преди мача или на живо. Залозите на живо се уреждат почти мигновено.

Нека да обърнем внимание на видовете виртуални спортове предлагане от бет365:

  • виртуален футбол – Цар футбол е такъв и във виртуалната реалност. Тук ще срещнете три лиги : Премийр лийг, Световно първенство и Супер Лига. Да има аналогия с познатите лиги и шампионати, това е направено с цел да се привлекат клиенти от цял свят. Супер лига е понятие, което съществува по цял свят. Пазаритте, на които може да заложите при този спорт: 1х2, точен резултат, азиатски хендикап и двоен шанс. Няма как за 3 минути да се предложат пазарите от истинския футболен спектакъл.
  • хрътки – имаме 60 секундно състезание, луди коефициенти и висок адреналин. Това е спорт, по който са луди на Албиона.
  • коне – това е първия спорт-виртуален, на който залагах преди години. Пак имаме високите кофициенти от хрътките. Както знаете този спорт има огромна популарност по целия свят, не само в Англия.
  • моторни спортове – традиционно, лесно и удобно. За хората, които обичат тези спотове, тук е мястото да зложат своя залог.
  • тенис – признавам си, че това е един от най-интересните виртуални спортове за залагане при бет365. Лично аз съм голям фен на играта. Сами ще забележите колко добри са графиките, форхетдите и бекхендите на играчите. Трябва де изкажем благодарност на дизайнерите и девелопърите на английския букмейкър.
  • колоездене – има и оферти/предлагане на този вид спорт.
  • тротинг – надбягавен с едно-колки. Това състезние ми напомня за древен Рим и надбягванията в амфитеатрите с подобен род колесници. Интересн спорт за гледане и залагане в запазне Европа – Англия и Франция.
  • спиидуей– класически състезание с кросови мотори. Идеята на виртуалните спортове е да бъдат пренесени  и пердставени реалните състезания и събития, които да генерират голям интерес.

Финални думи: бет365 са се постарали да ни предложат добри и приятни, витуални спортове за залагане. Не бъркайте сходните имена на отборети от реалния и виртулния футбол. Това, че единия е в топ форма в Премийр лийг на Англия, не означава, че подобен по име тим ще има същите статистики.

Author: nedson

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *