1xBet Регистрация

1xBet Регистрация – ревю

 

 

1хбет ми е един от любимите букмейкъри още от самия си старт. Не само, че имам афинитет към синия цвят. Просто всичко при тези руснаци се прави на много високо и професионално ниво. Вие сами виждате кого спонсорират и какви високи коефициенти дават на всички спортни събития. Оставам без коментар бекрайния избор от платежни методи-мечтата на всеки бетващ човек.

Но след като продължа със описанието, може да се регистрирате – тук.

Регистрирането може да се случи по няколко начина : един клик, по имейл, по телефон или чрез социални мрежи( респективен ваш профил). Регистрирането с биткойн акаунт вече не е валидно.

Регистрация по имейл:

  • давате имейла си, на който получавате данни за вход: потребителско име и парола, която ще трябва да промените в последствие.
  • След като получите тези данни и потвърдите имейла си е нужно да въведете всички ваши лични данни: имена, телефон, адрес, таен въпрос. Обичайната стандартна процедура.

Регистрация по телефон:

  • Метода е подобен на регистрацията с имейл – получавате СМС с необходимите детайли и изпълнявате процедурата от горния абзац. Това е супер удобен и лесен метод, ако нямате достъп до компютър.

Регистрация през добре известни социални мрежи:

  • Фейсбук, Линкъдин, Туитър – какво по-хубаво от това, букмейкърът извлича данните и ние можем да стартираме със залаганията.

Стандартна регистрация:

  • Аз съм малко старомоден. За мен това си е най-добрия начин. Попълвате коректно всички полета, потвърждавате своята регистрация с верификационен мейл  Не въвеждайте неверни данни, тъй като рано или късно ще ви поискат да изпратите личен документ, който удостоверява самоличността ви.

Успех, драги играчи. Аз лично се регистрирах за 1 минута в 1хбет , а Вие?