1xbet виртуални спортове

 

Винаги ми е приятно, когато започвам да пиша статия за този руски букмейкър – 1хбет. Те въвеждат новите неща и скоро ще смъкнат бет365 от лидерските позиции, даже си мисля, че на много територии и страни вече са успели. Това е секция за виртуални спортове и не бива да се отнасям прекалено много встрани.

Тук, руснаците са се постарали много и за най-капризните си клиенти има игри от 6 различни доставчика. Сами се замислете къде бихте заложили – Ефбет (един доставчик), Палмсбет(1 доставчик), Уинбет( два доставчика и 1хбет с цели 6. Ще се спра поотделно на всяко име. Познавам ги много добре от различните конференции в България и в Европа. Много е важно ако влезнат на твоя сайт за залагане 100 души, които ще залагат на виртуални спорнове, нито един от тях да не си тръгне. Адмирации за 1хбет и техния голям избор и съответно инвестиция.

Нека да видим кои са тези шест доставчика:

  • Leap Gaming – компанията стартира своята дейност в Англия през 2014г Пред 2015г. изработват виртулни коне и кучета, през 2016г. -тенис, колоездене, мотори и състезание на коне с кошове(тип каруци), през 2017г. добавят в портофолиото си – футбол, блекджек, рулетка и бакара. От тогава насетне се налагат на пазара и печелят добра репутация и клиенти. Графиката и качеството на игрите им са изуметелни.
  • 1×2 network – това е дъщерна фирва на 1х2 гейминг. Те са много силен и уважаван доставчик на слот машинки и вилтуални спортове.
  • Scout Gaming – те предлагат различни виртуални и фентъзи игри. Портнират си с най-добрите провайдъри на слотки и са с Акции на Насдак. Шведска фирма са, която има много добра репутация и предага уникални игри. Тествайте ги още днес.
  • Golden race – това са моите фаворити. Ще ви кажа как са направили винтуалните си ММА бойни спортове. Наели са екип от професионални бойци, закачиби са им жици за триизмелно записване на движенията и мимиките и после са направили допълнителна обработка. Шапки долу за тези новатори. На всяка следваща конференция за залагания и виртуални спортове, те са с по-голям щанд. Нека да ги поздравим, това са пионерите в тази индустлия. Разбира се, че предлагат и другите ни познати виртуалки като : тенис, баскетобл, коне и хрътки.
  • Edge gaming – това е сравнително нов играч в нашата индустрия. Те предлагат единствени виртуални боеве между петли, което подсказва насочеността им към азиатския пазар.
  • Global bet – те има най-добрия 3Д виртуален баскетбол. На последната конференция в Лондон, никой не можеше да повярва, че това е анимация. Не знам какви дизайнери и девелопъри имат, но ефекта е поразяващ. Това е фирма, която е лидер и качеството на игрити и велико.

Мнение от специалиста: 1хбет са се пострали супер много да удовлетворят всеки един свой клиент. Изброените 6 имена на фирми доставчици на виртуални спортове са подбрани много внимателно и професионално. За този избор получават похвали и адмирации. Наследете се на виртуалните спортове в 1хбет днес и много успех…

Author: nedson

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *