Слотовете

 

Това е спортен блог, но се чувствам длъжен да напиша такава статия и да отворя подобна рубрека. Сам съдя по моите действия, че всеки се “изкушава” да направи врътка на дадена машинка/ слот. Всеки иска да влезне в бонуси или да удари Джакпот на висок залог, след голям залог му е печеливш в секция Спорт. Човек или по-скоро такъв, който залага много винаги е ненаситен и алчен. Няма насита лакомията за печалба. Много добре ме разбирате.

Моята работа ме е направила свидетел на тестване на много слотки на живо и онлайн. Играл съм на машинки със 15, 20 , 25 , 30, 50 и 100 линии. Играл съм на турбо-автомат на 5 машинки едновременно. Общо взето това е една моя страст и реших да ви запозная с нея.

Като цяло битува едно мнение, че който играе само на слотове е мързелив и се различава много от залагащите на спорт и футбол. Но някак си убягва тънкия момент, че тази игра е и за удоволствие. Виждали ли сте китаец или японец как играе на машинка? Той буквално умира от кеф. Изпада в екстаз и се понапя в свят на музика, цветове, анимация, спокойствие и ако щете успокоение. Всички тези приятни емоции си имат цена и това е вашия минимален залог. Естствено вашият залог зависи от бюджета ви и сумата, която сте преценили, че може да инвестирате или загубите.

Какви неща да гледаме при избора на даден слот/ машинка:

  • На коя компания е дадения слот, т.е. кой  я е произвел – тук имаме един огромен избор. Най-известинте марка са: ЕГТ, Нетент, Новоматик, Майкрогеймитг, АйДжиТи, Уилямс, Том Хорн, Хабанеро, 1х2 гейминг, Ред Тайгър, Игдрасил, Плейтек, Куик Спин и ред други. Колкото по-голяма е стабилна е компанията производител, толкова по-голямо доверие има крайния потребител.
  • Да изберете слот с подходящи за вас линии и залог – най-много хора играят на слотовете с 20 линии. Ако имате повече средства може да предпочетете машинки с 30, 40, 50 и 100 линии.
  • Вид залог – на повечето нови слотове има бутони за максимален и минимален залог. Внимавайте с бутона за максимален залог, ако сте направили минимален депозит с няколко завъртания на този бутон ще “прахосате” парите си.
  • Машинки участаващи за разпределение на големи Джакпоти–  ще дам пример с игрите на ЕГТ. Вие ги виждате и знаете от сайтовете и казинат на Ефбет и Уинбет. Всяка една машинка, която е направена от ЕГТ играе за този натрупваще се( прогресивен) джакпот. Джакпот Пика, Купа, Каро или Спатия пада,когато ви излезне ниво с 12 закрити карти и вие поднаете 3 еднакви от даденат боя.
  • Игри според сюжета –  това е любимия ми момент. Всеки един от нас има любими герой от своето детство, любими анимационни филми, любими герою от комикси или супер герои от Дисни. Не е тайна зя никого, че игрите със супер герои на Плейтек бяха велики. Говоря ви за Хълк, Фантастичната четвора, Айрън мен 1 и2. Но ги забраниха. Сега по казината в България и Европа се играят масово игри с плодчета. Разберете го така, възрастни хора палят цигара и просто натискат бутона, без да се тревожат за Джакпоти, Скатери, Бонуси, Деноминации или ред други игри или бонуси. Игрит с плодчета са невини, приятни и докато примигнеш си загубил или спечелил много.
  • 3Д и 4 Д машинки или слотове – тук властват и вкарват модата азиатците. Говорим за кабинети, които са огромни и докато играеш на дадена машинка, сякаш си част от филм за Оскар.
  • Мулти функционални слотове във верига или мрежа– това го има в западните казина. Горовя за наземните такива. 5 или 6 машинки са свързани заедно и играчите се състезават на кого ще падне дадена мистерия или бонус. Това е голяма лудост. Видях подобен род игри на поседните световни изложения за игри и залагания.

Финални щрихи: изберете слот или слотове, които ще ви носят удоволствие. Ако усетите, че губите много пари или само губите, по-скоро прекратете това си занимание. Машинките да създадени за удоволствие. Лино на мен ми харесва целия процес по създаване на даден слот. Харесва ми, че зад една машинка седи огромен екип, като тези, които правят любивите ни филми. Тук е момента да изкажа благодарности на всички девелопъри, програмисти, дизайнери и тестери. Благодаря, че ви има и че ни носите много радости и усмивки. А вие коя машинка си избрахте от асортимента на букмейкърите, които промотирам в моя сайт?