Кой сайт да избера?

Изборът е един от нашите най-важни права и отличителни белези. Един правилен или неправилен избор, може да предопредели много важни стъпки и цели за нас сега и в близко бъдеще. Вашето присъствие тук, също е плод на даден избор. Отличили сте моя от хиляди други, подобни блогове. Мерси за вашия избор.

Определено сферата на онлайн залозите и букмейкърите е една от най-конкурентно способните в световен мащаб. Имаме доста голямо разнообразие от стари и нови онлайн оператори. Такива с и без лицензи. Търсим къщи, които дават високи бонуси и високи нива на депозиране и изплащане. Неминуемо сте попадали и на сайтове, които правят сравнения между отделните букмейкъри. Може да попаднете на парадокс: да имате пари за залагане, но да се чудите дълго време кой ще бъде вашия букмейкър.

Да избереш точния букмейкър не е никак лесна задача. Всеки има минимални критерии ,които следва и при тяхното удовлетворение се насочва в дадена посока. Моята цел ще бъде, сами да направите своя избор, на база на въпросите , на които да си отговорите в следващия параграф:

  • От колко време букмейкъра е онлайн? – това е критерий за конкурентоспособност.
  • Колко добра и бърза е мобилната версия на заложната къща?- не е тайна за никого, че е 100 пътеи по -удобно да правим залози през нашите телефони или таблети.
  • Какви са началните бонуси за нов клиент в секции казино и спорт? – тези бонуси ще дадат отговор на въпроса -какво е точно отношението на заложната къща към своите бъдещи клиенти.
  • Какви методи за депозиране и теглене се предлагат и дали ме устройват?- лично аз предпочитам Изипей и Скрил. За мен са лесни, удобни и бързи. Много е важно и с какъв месечен бюджет за залози разполагате.
  • Дали е лесен процеса на верификация? – тук говорим за момента на големите печалби, когато дадения букейкър трябва да удостовери, че регистрирания човек и същият, който е правил залозите и респективно е спечелил.
  • Има ли оплаквания по форумите от съотвентнана заложна къща? – това ще ви даде отговори на много въпроси.
  • Какъв лицинз има дадения букмейкър и в колко страни е представен? – тук говорим за лоялност и честност пред закона, а за нас това е важно с оглед гаранция за дипозитите и печалбите ни.

Мнение от специалиста: към момента на този блог са представени 4 букмейкъра. Те са побрани специално за вашите изисквания и критерии. Лично на мен ми допадат и четирите. Въпросът и задачата към вас ще бъде, кой да си изберете. Вашето удовлетворение е най-важната част от задачата. Ако вие не сте щастливи, няма да изберете правилния букмейкър за вас ,а статията ми просто не е успяла да ви докосне.

Author: nedson

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *