Как се прави залог?

Залагането е една огромна философия и свят, който всеки преотркрива всеки един ден, когато чете, залага или просто се интересува от дадена спортно събитие. Всеки има понятие от залози. Трбва да направим разликата, колко души печелят. Именно печалбата, ще бъде нашата основна стратегия. Не говорим за баснословни суми, а за правилно улавяне на тенденциите.

Аз направих моя първи неофициален залог на 6 годишна възраст, а първият си фиш пуснах на 13 години. Не го казвам като повод за хвалене, а ще проследя как процеса за осъществявяне на залог се е променил през годините. Това е един много интересен и вълнуващ процес и с радост ще споделя мнението и гледната си точка:

  • първо – всичко се случваше физически. Отиваш на дадено място, пишеш на даден хартиен носител знаци – 1х2 или точни резултати. Пускаш фиша и получаваш квитанция , която често в Еврофутбол наподобяваше чаршаф. Представете си каква драма наставаше, когато даден играч пожелаеше да пусне десетки фишове, прибираше се вкъщи с тесте от “пищови”.
  • второ – навлизане на онлайн къщите за залози – това са сбъднатите мечти на много играчи, фенове и професионални пунтъри. Няма го ходенето до тото пункта. Няма ги “тоновете” хартия. Не е и нужно да имате пари в наличност, стига да имате средства в кредитната или дебитната си карти. Много често онлайн букмейкърите даваха и сега дават много по-добри коефициенти на всички спортни събития.
  • трето(смартфоните и апликациите) – всичко стана с едно докосване. Винаги има път нагоре и крайният потребител е поставен на пиедестал. Конкуренцията между заложните къщи е огромна и всеки иска да привлече повече потребители с нещо по-добро от респективния си конкурент. Няма съмнение, че ние печелим от това много. Правенето на залог, при тези условия се превръща в детска игра. Надали има човек от вас, който чете тази статия и да няма поне две апликации на известни букмейкъри на телефона си. Това е напълно нормално и не трябва да учудва никого.
  • четвърто – залагане по телефон. Това е мързеливият трик на най-богатите. Има брокер, който ви дава коефициент на събитие и вие залагате суми с много нули. Тази разновидност на залозите се практикува много и често в Азия. Тя е пренесена там от Великобритания.

Обобщение от специалиста: правенето на залог е като разходка в парка или плуване на морето. Целият процес е едно удоволстние, ако не го изпитвате или ще го правите с единствената цел да печелите пари, по-добре се откажете, докато е време. Залагането е спорт. Говорим за елегантност, изтънченост, ум, усет и интелигентно взети решения. Тези решения може да ги вземете на базата на : опит, платени типстъри, познаване на пазара и отбора, друга информация. Правенето на залог е вашия избор и предсказване на лочически-мотивиран краен изход. Това е ваша отличителна черта и белег на характера. Това е вашето “амплоа” в света на спорта и залаганията. Разгледайте хубаво моя блог и преценете, дали можете да тръгнете с мен на това пътешествие, като старта е първия залог. Преди него е регистрацията в даден букмейкър. Избора е твой, драги читателю!

 

Author: nedson

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *