Как се извършва теглене?

Тегленето на дадена сума пари в определен букмейкър е доста приятен процес. Говорим за пътя от върха надолу и обирането на лаврите. Много от залагащите се регистрират, взимат бонус, депозират, губят и не стигат до тегленето. Други пък играят много, губят много  и когато има поносима сума за теглене ,не я теглят понеже е малък процент от загубеното. Като цяло процеса на залагане-теглене си е чиста психология.

Самото теглене е лесен процес, след като си преминал през всички стъпки на верификация. Ще обърна детайлно внимание на процеса на теглене при различните платежни методи:

  • теглене с Виза( кредитна и дебитна карта) – преди да теглите с картата, която сте депозирали е необходимо да изпратите нейно копие( цветно или черно-бяло) на дадения букмейкър. Това е част от верификационния процес преди същинското теглене. Минималното теглене е 20 лв.
  • теглене по банков път – няма нужда от верификация. Най-често се използва за големи суми над 50 000лв В този случай самият букмейкър контактва банката и събира информация за последващото изпращане на пари по вашата сметка. Минималното теглене е 100лв.
  • теглене със Скрил, Нетелър и Скрил уан тап( едно докосване) – нещата тук стават за секунди, най-много минути. Целият верификационен процес и удостоверяване на самоличност се поемат от електронния портфейл. Затова Скрил ми и любимият метод и за депозиране, и за теглене. Минималното теглене е 20лв.
  • Теглене към Изипей – до 5000лв става лесно и бързо, като преди това отдел съпорт е верифицирал вас и вашата игрална дейност.
  • Кеш Терминал – писал съм го мното пъти, ще го напиша пак – с този метод може само да се депозират средства.

Мнение от специалиста: играйте винаги от такива сметки, от които сте сигурни, че ще можете един ден да изтеглите парите си и всяка една спечелена сума. Самите букмейкъри стават и ще бъдат много сериозни, не само заради лицензите си , а и заради големия брой измамници, бонус хънтъри, арбитражори и такива, които бързат да изиграят нещо на грешен коефициент и после да изтеглят печалбите си. Ако вие сте коректен с дадена заложна къща, то и тя от своя страна ще бъде коректна към вас. “Каквото повикало-такова се обадило”.

Author: nedson

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *