Как се депозира?

Винаги ми е било приятно да пиша зе методите и начини на депозиране. Това е приятна част, най-вече за букмейкърите. Ако те искат да ни привлекат като тяхни редовни клиенти, е нужно да има много, бързи и разпознаваеми разплащателни методи. Не е тайна за никого, че кредитните, дебитните карти и банковия превод не са любими на никого, или поне на много малък процент от хората. Най-често хората извършват депозиране със Скрил, Нетелър, Ипей, Изипий и Кеш Терминал.

Ще се спра подробно на повечето методи за депозиране. Както вече ви е ясно, имам за цел да ви улесня и да помогна, за да се ориентирате правилно ако сте нов/нова в онлайн залаганията. Ще премина директно към методите за депозиране, които можете да срещнете и изполвате в букмейкърите у нас:

  • Скрил( бившия електронен портфейл Мънибукърс) – най-често използвания метод . Ако сметката ви в Скрил е напълно верифицирана, можете да теглите и депозирате доста големи суми.
  • Нетелър ( от групата Пейсейф)- много е подобен на Скрил и от няколко години набира популярност в българските среди на залагащи играчи.
  • Кеш Терминал – всеки ги и виждал в метрото или в близкия квартален магазин. Не могат да се объркат големите, червени терминали. Важно условие: с Кеш Терминал може да се депозира само.
  • ИзиПей – депозирате през букмейкъра, получавате 10 цифрен код, отивате в каса на Изипей, казвате кода и името на търговеца и парите са във вашата сметка. Тук лимита за депозиране е 5000лв. на транзакция за ден.
  • Кредитни/дебитни карти – всеки от вас е запознат с тази процедура. Вкарва се номера на картата и нейния вид, дата на изтичане и кода ( три цифри) – на гърба на картата. Проблема тук е, че ако искате да депозирате няколко хиляди лева, за подобни транзакции към онлайн букмейкъри, може да имате наложени забрани от съответната банка.
  • Банков превод – един много дълъг период. Правите депозита в сметката си , получавате код, който казвате в банката и парите между 2-5 бизнес дни, ще бъдат във вашата сметка. Тромаво, бавно и отживелица.
  • Депозит с криптовалута – предлага се в 1хбет. За целта е нужно да имате портфейл, захранен със съответните валути, с които искате да депозирате и теглите в близко бъдеще.

Обобщение от специалиста: всички методи имат изискване за 10 лв. минимален депозит, само при 1хбет депозита е 1 евро или 2 лева. Винаги избирайте лесен и бърз метод за депозит. Внимавайте с кредитни и дебитни карти, при тях има лимити. Тук говоря за хората, които мислят да правят големи залози. Ако имате много сметки в различни букмейкъри – Изипий е решението за вас.

Author: nedson

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *