Как да верифицирам сметка?

Верификацията или удостоверяване на сметка не е труден процес, но на моменти е доста досаден. Причината за това е,че всеки наш близък може да си направи сметка с нашите данни. Самите заложни къще изискват документна верификяция, а много често прибягват и до телефонна такава. Всеки от вас е премунавал през докумнтна верификация, което е хубаво.

Много от новите букмейкъри на нашия пазар като Уинбет и Палмсбет имат функция на сайта, респективно вашия акаунт за качване/ъплоудване на документи. Това е голямо улеснение в днешния забързан свят, където времето е най-ценния ресурс. Ще премина през детайлите за двете верификации, пред което може да се изправите във всеки един от посочените букмейкъри в моя блог.

Докуметна верификация:

  • сканирано копие на личен документ – личния документ може да бъде : лична карта, шофьорска книжка, паспорт или дпуг документ да речем за временно пребиваване, признат от МВР. Сканирано или снимане с телефон копие, няма никакво значение. Важно е самия документ да е четлив и с 4 видими краища. Вскакви фалшификации или поправки на лични документи, ще доведат до блокиране на сметката ви, а защо не и до по-тежки санкции.
  • копие на документ доказващ адресна регистрация – всеки букмейкър може да ви изиска и такъв докумнт. Най-често това са сметки за ток, вода, ел. енергия или парно. Проблема е, че на тези сметки трябва да са на вашето име и адрес. Много букмейкъри биха приели сметка за мобилен оператор.
  • копие от акт за раждане – това е малко краен метод, но се чувствам длъжен да го спомена, като документ, който може да ви бъде изискан.

Верификация по телефона:

  • удостоверяване по телефона– най-простият пример, за който се сещам е мъж, който регистрира женски акаунт. Той праща всички необходими документи, но типа и методите на залагане се струват странни на отдел Риск на даден букмейкър.
  • процес на протичане на телефонна верификация– обикновено сътрудник от отдел работа с клиенти ще ви преведе пред информация за вашата сметка и различните видове залози и депозити, които сте направили. Ако някъде дадете грешен или неверен отговор, може да последва телефонно обаждане или да се изисква нов набор от документи.

Мнение от специалиста:  когато си правити сметка в даден букмейкър се стремете да бъдете корестни с данните си. Един ден, когато ще правите теглене, ще е нужно да минете през процеса на верификация.

Author: nedson

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *